Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با بیان این‌که «ما باید درباره میانمار بلافاصله دادگاهی در ایران تشکیل دهیم»،گفت: به کسانی که در میانمار مورد تعرض قرار گرفتند، اعلام کنیم تا مراجعه و مسئله خود را مطرح کنند، دادگاه‌های ما برای رسیدگی به این موضوع مشروعیت دارند.
به گزارش ایسنا، محمدجواد لاریجانی در حاشیه دیدار با رئیس مجلس نمایندگان بلژیک درباره آن‌چه در این دیدار گذشت توضیح داد: مسایل حقوق بشر را در دو سیستم حکومتی ،که یکی دموکراسی سکولار لیبرالیسم و یکی بر اساس عقلانیت اسلامی است با هم مقایسه کردیم، مسائل زیادی مطرح شد که مورد علاقه دو طرف بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است این مذاکرات ادامه پیدا کند، نیاز است که نظام دموکراسی ما که نظام دقیق و جا افتاده‌ایست ،در دنیای غرب مورد معرفی بیشتری قرار بگیرد.همچنین در این دیدار مسائل مهم این حوزه را به تفصیل مورد بحث قرار دادیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره فجایع میانمار و نگاه ستاد حقوق بشر به این موضوع نیز توضیح داد: مسئله میانمار مسئله روشنی است، همه کشورهای دنیا به ویژه جهان اسلام باید به کمک مسلمان‌های این کشور بیایند، تا این نسل‌کشی هرچه زودتر متوقف شود، جمهوری اسلامی تا حد وسیعی آماده کمک است.
وی در پاسخ به این سوال که درباره جنایات میانمار چه راهکار حقوقی را پیشنهاد می کنید؟ بیان کرد: ما باید بلافاصله دادگاهی در ایران تشکیل دهیم، و به کسانی که در میانمار مورد تعرض قرار گرفتند اعلام کنیم تا مراجعه و مسئله خود را مطرح کنند، دادگاه‌های ما برای رسیدگی به این موضوع مشروعیت دارند، دومین کار این است که باید در دادگاه‌های بین‌المللی این نسل کشی مور دمحاکمه قرار گیرد.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: دولت میانمار که مرتکب این جنایات بزرگ شده یک دولت مسئول است، همه دولتمردان میانمار شامل نظامیان و سیاسیون در این مسئولیت شریک هستند، سازمان ملل و شورای امنیت یاید بلافاصله تحریم‌ها ی وسیعی را علیه این‌ها در نظر بگیرد،نه این‌که آمریکا و اسرائیل حمایت خود را از دولت میانمار اعلام کنند، این نشان می دهد این جنایت ابعاد وسیع‌تر از میانمار داشته، نشان می‌دهد رژیم صهیونستی چقدر وسیع در سیستم نظامی دولتی آن جا نفوذ دارد.
وی با تاکید بر این‌که «جهان اسلام باید قاطعانه در مقابل این جنایت بایستد» گفت: باید از مسلمین دفاع کرد، دفاع مادی،معنوی حتی دفاع نظامی و سیاسی در سطوح مختلف.
وی در خصوص سکوت جوامع بین‌المللی در این‌باره گفت: این سکوت حکایت از مرض این جوامع دارد، مجامع بین‌المللی به محل بازی قدرت‌ها در دنیا تبدیل شده و ماهیت حقیقی خود را از دست داده، ما نباید عقب‌نشینی کنیم، مجامع بین‌المللی باید مدافع حقوق ملت‌ها باشند.
لاریجانی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر این‌که نظر شما درباره گزارشی که اخیرا گزارشکر ویژه حقوق بشر درباره ایران مطرح کرده چیست؟ گفت:ما با نصب گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران کاملا مخالفیم، او را معقول و موجه نمی‌دانیم، متاسفانه آن‌چه این گزارشگر تهیه کرده گزارش نیست بلکه یک بیانیه سیاسی است، هیچ ارزش گزارشگری ندارد، حتی مخالف آیین‌نامه‌های گزارشگری است.
وی ادامه داد: این خانوم گزارشگر قبل از این‌که گزارش خود را بنویسد باید تمام موارد را به ما منعکس کند، نظر ما را در کنار نظر خودشان بنویسد، این فرد قبل از آن با بی بی سی فارسی مصاحبه کرده و گفته حتی یک کلمه از گزارش من غلط نیست، اگر کسی این حرف را بزند ادعای پیغمبری کرده. هیچ آدم عاقلی نمی‌تواند بگوید یک کلمه از حرف‌های من غلط نیست. در این گزارش به اسلام ،جمهوری اسلامی و دموکراسی ما توهین کرده، از همه مهمتر به نحو وسیعی از تروریسم‌های جانی دفاع کرده،چه تروریست‌هایی که مرتکب بیش از١٧ هزار ترور در ایران شدند،چه منافیقین و دیگران را مدافع حقوق بشر خوانده است.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۱۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید: همچنان با حمله اسرائیل به رفح مخالفیم

در پی اعلام بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر  رژیم اسرائیل مبنی بر اینکه نیروهایش «با  توافق آتش بس یا بدون آن » به رفح حمله خواهند کرد,، کاخ سفید روز سه شنبه اعلام کرد که  همچنان مخالف حمله اسرائیل به شهر رفح در جنوب غزه است.

به گزارش ایرنا، جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی با اشاره به آوارگان فلسطینی که در رفح پناه گرفته اند، به خبرنگاران گفت: "ما نمی خواهیم شاهد یک عملیات زمینی بزرگ در رفح باشیم. قطعاً، ما نمی خواهیم شاهد عملیاتی باشیم که امنیت این ۱.۵ میلیون نفر را که به رفح پناه برده اند، نادیده بگیرد."

کربی افزود که دولت آمریکا "مطمئنا" طرحی از سوی اسرائیل ندیده است که " امنیت یک و نیم میلیون نفری که در این منطقه پناه گرفته اند را تامین کند و این امر هر گونه عملیات زمینی بزرگ را پیچیده می کند."

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در حال حاضر در یک سفر منطقه‌ای در اردن به سر می‌برد. وی قرار است در سفر به سرزمین های اشغالی در مورد پیشنهاد آتش‌بس گفتگو کند.

آمریکا اعلام کرده که این پیشنهاد شامل آتش‌بس شش هفته‌ای و آزادی اولین دسته از اسرای در اختیار حماس و افزایش ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه می شود.

این دوره به عنوان مرحله اولیه نامگذاری شده است که می تواند منجر به یک آتش بس طولانی مدت شود که در آن اسرای بیشتری آزاد می شوند و فلسطینی ها می توانند به خانه های خود بازگردند.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز نسبت به حمله زمینی اسرائیل به رفح در غزه هشدار داد و اعلام کرد که عملیات نظامی در رفح «تأثیر مخربی بر فلسطینیان غزه» خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی گفت: «همه اعضای شورای امنیت و بسیاری از دولت‌های دیگر به وضوح مخالفت خود را با چنین عملیاتی اعلام کرده‌اند. من از همه کسانی که بر اسرائیل نفوذ دارند می‌خواهم هر کاری که در توان دارند برای جلوگیری از این عملیات انجام دهند.»

دبیر کل سازمان ملل متحد افزود که بیش از ۱.۲ میلیون نفر پس از فرار از بمباران اسرائیل در شمال غزه در رفح پناه گرفته اند.

گوترش ادامه داد: «این افراد غذای کمی دارند، به سختی به مراقبت های پزشکی دسترسی دارند، سرپناه کمی دارند و هیچ جای امنی برای رفتن ندارند. در شمال غزه، آسیب پذیرترین افراد - از کودکان بیمار گرفته تا افراد دارای معلولیت - در حال حاضر از گرسنگی و بیماری می میرند. ما باید هر کاری که ممکن است برای جلوگیری از یک قحطی کاملاً قابل پیشگیری و ساخت بشر انجام دهیم.»

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر  اسرائیل که با فشارهای گسترده داخلی بویژه از سوی خانواده اسرای اسرائیلی برای بستن قرارداد مبادله اسیران با مقاومت فلسطین به جای ادامه جنگ روبرو است، در سخنانی از آغاز حمله زمینی به «رفح» در جنوب نوار غزه در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری «سما»، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل روز سه شنبه به وقت محلی گفت: تخلیه جمعیت از رفح در حال حاضر آغاز شده است و ورود به این منطقه به زودی انجام خواهد شد.

نتانیاهو مدعی شد: ایده پایان دادن به جنگ بدون از بین بردن تیپ‌های حماس در رفح مد نظر نیست. حماس بر یک چیز اصرار دارد و آن پایان جنگ است اما به آن دست نخواهد یافت. احتمال یک معامله محدود برای تبادل اسرا وجود دارد و ما عقب نشینی کامل از نوار غزه را نمی‌پذیریم.

نتانیاهو با بیان اینکه "ما به منظور آماده سازی یک عملیات، شروع به تخلیه فلسطینی‌ها از رفح کرده‌ایم"، ادعا کرد: اسرائیل تسلیم حماس نخواهد شد. ۲۰۰ هزار نفر را به دلیل نگرانی از حمله زمینی ارتش از رفح تخلیه کرده‌ایم و من خواسته‌های حماس را برای متوقف کردن جنگ نمی‌پذیرم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • موافقت باشگاه استقلال با درخواست ویژه نکونام برای طرفداران
  • ادعای داغ در آلمان؛ ژوزه مورینیو آماده پذیرش پیشنهاد بایرن مونیخ!
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • فرصت ویژه جواد نکونام برای شکستن رکورد فرهاد مجیدی
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • کارگران سربازان بی‌ادعای جبهه اقتصادی‌اند
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم / ادعای حقوق بشر غربی‌ها دیدنی است
  • کاخ سفید: همچنان با حمله اسرائیل به رفح مخالفیم